Vespa-Piaggio Snorscooter

Vespa-Piaggio Snorscooter

Vespa-Piaggio Snorscooter
Vespa-Piaggio Snorscooter
45.00 per persoon *Prijzen zijn inclusief btw

Vanaf € 45,- per Vespa snorscooter

Rechtstreeks vanuit het buitengebied van Nederweert huur je een retro Italiaanse Vespa snorscooter. De nostalgische Vespa snorscooter van Piaggio is een heerlijk vervoersmiddel om de Peel of de Kempen Broek te verkennen. Het is een zeer bijzondere belevenis. Je beleeft de omgeving intens. Je voelt de wind door de haren en het zonnetje op je bol. Rijden in een klassieke Italiaanse Vespa is pure nostalgie.

Uiteraard kun je er voor kiezen om het uitje uit te breiden met een ontvangst met koffie of thee en een stuk Limburgse vlaai van de plaatselijke bakker. 

Tijdens de ontvangst worden de formaliteiten afgehandeld. Er dient een huurcontract te worden getekend.

De bestuurders krijgen een korte uitleg over de werking van de Italiaanse Vespa. Je huurt de Vespa’s altijd voor een dagdeel van 3 uur of een hele dag van 7 uur. Voor het ochtend en middagblok hebben we verschillende routes beschikbaar van ongeveer 30 km. De routes zijn zo opgesteld dat je tijd hebt om onderweg te stoppen bij een bezienswaardigheid, theetuin of andere horecagelegenheid, terras of picknickplaats. In de routebeschrijving worden hiervoor suggesties gedaan.

De Vespa tour nog leuker maken? Combineer het dan met een Knapzak, een gevulde Picknickmand of bestel alvast een Italiaanse steenovenpizza voor na de tocht. Wil je dit combineren met andere activiteiten, neem dan even contact met ons op en we kijken of we een programma op maat voor je kunnen aanbieden.

Een Vespa snorscooter van Piaggio is een stevige scooter van ongeveer 100kg. Wilt u een minder zware snorscooter dan hebben wij ook de Velofax snorscooter van Piaggio, waar u de tocht mee kunt maken. Een Velofax tour is mogelijk vanaf € 30,-.

Bij Hoeve SamSam is het ook mogelijk om je activiteit te combineren met een barbecue of een pizza arrangement. Op ons rustige achterterras of op de binnenplaats is het heerlijk toeven. 

* Let op: Bestuurders dienen minimaal 21 jaar te zijn, en in het bezit te zijn van een bromfiets- of autorijbewijs. Zie de huurvoorwaarden op de website.

* Let op: De prijs voor een Vespa / Velofax tour is inclusief brandstof, WA verzekering, routebeschrijving en btw. Op de Vespa is het mogelijk een 2e persoon te vervoeren. Een eventuele 2e persoon gratis.

* Let op: Wij hanteren een borg van € 150,- per Vespa / Velofax, met een maximum van € 450,- per reservering. De borg dient voor vertrek contant te worden voldaan. Bij terug ontvangst van de voertuigen, zonder schade, ontvangt u de borg direct retour.

Zie ook de boekingsvoorwaarden.