Over Ons

Over Ons

Hoeve SamSam, Cabrio tuk tours Nederweert is een jong bedrijfje.

In het voorjaar 2014 zijn we gestart met alle voorbereidingen, zodat we onze dienstverlening vanaf eind juni 2014 kunnen aanbieden.


Dienstverlening

Zelf zijn we 11 jaar geleden naar Midden Limburg verhuisd, en zijn nog steeds erg enthousiast over het mooie en afwisselende landschap. Wij willen daarom graag Nederweert en haar prachtige omgeving laten zien aan zo veel mogelijk mensen, en op een andere manier laten ontdekken.
Om dit te realiseren bieden we Italiaanse Tuk tuks (Cabrio tuks.) te huur aan.
Met het open dak, en een snelheid van ongeveer 40 tot 50 km per uur, beleef je de omgeving intenser. Je hebt goed zicht op de omgeving, voelt de wind door de haren, het zonnetje op je bol, je ruikt de omgeving en als het even kan willen we ook nog het één en ander uit de streek laten proeven.
Om de mooiste plekjes te kunnen laten zien bieden we onze gasten tevens verschillende routes door het Weerterland aan.

Eigenlijk willen we geen verhuurder zijn, maar een aanbieder van een bijzondere beleving!

De tocht moet een belevenis zijn, men moet de streek, haar producten en haar bewoners echt leren kennen.
De naam 'Hoeve SamSam' staat ook voor SAMEN, samen met de bestaande middenstand en andere ondernemers in de omgeving willen we deze nieuwe recreatieve activiteit aanbieden. Maar ook samen, omdat we ons met de Cabrio tuks vooral richten op kleine groepjes. Een gezin of een kleine vriendengroep die samen op pad gaan.
De routes gaan natuurlijk langs locaties als de Daatjes hoeve, het Theehuis op Schoor of de Dorpsherberg, de natuurgebieden van Nederweert.
Maar we willen ook op zoek naar bedrijven die streekproducten fabriceren en verkopen of agrarische- of ambachtelijke bedrijven, die eventueel bezocht kunnen worden.

Wij zien u graag binnenkort bij Hoeve SamSam,

Fam. Van Bussel